U bent momenteel op:

Nedco B.V.

 

In 1986 ging Nedco van start met de verkoop van de kunststof lekbak. Inmiddels is deze lekbak nog steeds in ons assortiment en samen met ruim 3.000 andere producten is Nedco gegroeid tot een toonaangevende producent en leverancier.

Het assortiment van Nedco is in de afgelopen 30 jaar zodanig uitgebreid dat dit verspreid werd over meerdere BV’s. Per 1 januari 2018 zijn de BV’s samengevoegd naar Nedco BV en blijven er meerdere takken aanwezig binnen het bedrijf.

Nedco Kunststoffen
Het assortiment bestond in de eerste jaren uit voornamelijk uit kunststof ventilatieartikelen en witgoedaccessoires, voornamelijk van kunststof, vandaar de naam Nedco Kunststoffen. Met het openen van een eigen fabriek in China waren er steeds meer mogelijkheden om producten van aluminium, staal en RVS te produceren en sindsdien is het assortiment uitgebreid met gevelroosters, bolroosters etc. De naam Nedco kunststoffen dekte daarmee de lading niet meer.

Nedco Display
In 1994 hebben we een assortiment displayproducten op de markt gebracht die we importeerden vanuit Amerika. Al snel zijn we deze producten zelf gaan produceren omdat het qua productie vrijwel gelijk is aan de ventilatieproducten die we van kunststof maakten. Het assortiment displayproducten bestaat vooral uit folder- en productpresentaties zoals folderhouders, kaarthouders en displays in elk denkbaar formaat. En ook maatwerk en bedrukking van displaymaterialen is een mogelijkheid.

Nedco China
In 2006 kregen we onze eigen fabriek Jinjiang Nedco Industry Co. Ltd. in China. Hier worden vooral producten van diverse metalen gemaakt en afgewerkt, waarna ze verscheept worden naar Nederland.

Sulkys.eu
In 2006 kregen we de vraag of we ponywagentjes konden maken. We hadden deze mogelijkheden in China en inmiddels worden deze recreatieve wagentjes verkocht via een uitgebreid dealernetwerk in Europa. Zie ook www.sulkys.eu

Deskundig advies

Dankzij de uitgebreide productiemogelijkheden en het brede aanbod in materialen kan Nedco altijd een passende oplossing bieden. Of het nu gaat om kunststof, aluminium of roestvaststaal, onze medewerkers geven u graag advies bij het maken van uw keuze. U kunt contact met ons opnemen via tel. (0180) 31 71 99.


Maatwerk

Of u nu op zoek bent naar een afwijkende maat gevelrooster of een display voorzien van uw logo. in samenspraak met u kunnen wij ieder product maken of aanpassen conform uw eisen en wensen. Er kan onderscheid gemaakt worden in verschillende materialen of kleuren. Omdat wij de productie in eigen hand hebben, kunnen wij u een concurrerende offerte aanbieden. Hebt u een specifiek product nodig of een presentatie probleem? Maatwerk is onze specialiteit, dus twijfel niet langer en neem direct contact met ons op. Zowel voor kleine als voor grote oplages bent u bij ons aan het goede adres. Binnen welke branche u ook valt, of wat uw probleem ook is: wij denken graag met u mee.


Sociale visie

Een bijzonder kenmerk van het  bedrijf is de diversiteit in het personeel. Sinds de start heeft Nedco diverse medewerkers in dienst met een arbeidsbeperking. Bij Nedco kunnen mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking aan de slag. Van deze medewerkers hebben de meeste zelfs een vaste aanstelling. Daarnaast sponsoren wij diverse projecten met betrekking tot mensen met een handicap. Klik hier voor meer informatie en een informatieve film.


Productiemogelijkheden

In onze productieruimte hebben we onze eigen spuitgieterij met 2 grote Krauss Maffei spuitgietmachines met robot. Met ca 200 matrijzen worden een groot aantal producten door deze machines geproduceerd. Daarnaast hebben we een groot aantal vouwtafels waar we acrylaat platenkunnen vouwen. Verder beschikken we o.a. over een polijstmachine, lasermachine en een UV-productprinter, waarmee we ieder product de juiste afwerking kunnen geven.


Magazijn

U als klant heeft naast het contact met de telefoniste en verkoopmensen, indirect te maken met onze mensen van het magazijn. Lees hier meer over ons magazijn.

Vouwtafel

Fotografie: www.beeld14.nl