We hebben nieuws! De Nedco groep bestaat uit meerdere bv’s, en dat gaat veranderen. Tot op heden deed u zaken met Nedco Kunststoffen, Nedco Display of één van de andere bv’s. Vanaf 1 januari worden onze bv’s samengevoegd tot Nedco BV. Een stap die ervoor zorgt dat interne processen geoptimaliseerd en vereenvoudigd zullen worden. Dit zal ook merkbaar worden in de efficiency richting onze klanten en leveranciers.

 

Deze verandering was voor ons een mooie gelegenheid om ons logo te vernieuwen. Speciaal voor u hebben we een informatiepagina ingericht waar we het nieuwe logo presenteren en toelichten. Daarnaast is er een nieuwe bedrijfsfilm te zien over Nedco. Nieuwsgierig? Ga naar www.nedco.nl/logo

Verder wijzen we u er nogmaals op dat we tussen 22 december 2017 en 2 januari 2018 geen orders kunnen verwerken als gevolg van de samenvoeging.

Gebruikt u ons logo op uw drukwerk of online? U kunt op onze website de nieuwe logo’s downloaden. nedco.nl/downloads.

Tegelijk willen we van de gelegenheid gebruik maken om u een mooie decembermaand te wensen met goede kerstdagen en een fijne jaarwisseling. En daarna een voorspoedig 2018 toegewenst!

nieuw nedco logo