U bent momenteel op:

Maak kennis met ons machineparkVrijwel al onze producten worden in onze eigen fabriek geproduceerd. Door ons uitgebreide machinepark kunnen wij veel handelingen en bewerkingen aan een product doen. Veel van onze collega's die onderdeel zijn van de productieafdeling hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij geven ze een kans, soms een kans waar ze al hun hele leven op hebben gewacht. Door onderdeel uit te maken van een team bloeien ze helemaal op. Laser snijden en graveren


De afgelopen periode hebben wij flink geinvesteerd in onze CO2 lasersijmachines. We hebben nu drie lasersnijmachines tot onze beschikking. 

Onze lasermachines snijden zeer nauwkeurig, en door onze speciale software verminderen wij het snijverlies.

De machines hebben een groot bereik en kunnen de volgende groottes bewerken:
250 x 135 cm.
150 x 100 cm.
130 x 90 cm.

.....

Laser snijden / graveren


Spuitgieten

Spuitgieten


Bij spuitgieten wordt er onder hoge druk vloeibare kunststof in een matrijs gespoten. De kunststof neemt hierdoor de vorm van de matrijs aan. De kunststof wordt hierna gestold door middel van koeling. Daarna pakt onze robot het product uit de matrijs en zet deze op een voorraadband. Hier kan deze volledig uitharden voor verdere assamblage of verpakking.


De spuitgietmachine kan 109 A5 folderhouders per uur produceren.


Enkele voorbeelden van producten die wij produceren met onze spuitgietmachine zijn:

  • Folderhouders
  • Visitekaarthouders


UV-Printen


Onze UV pinter maakt het mogelijk op op zeer diverse materialen te printen. Veel voorkomend zijn prints op onze folderhouders en brochurehouders. 


Een UV-print is een print die direct verhard door ultra violet licht. Hierdoor kunnen wij direct op bijna al onze (vlakke) producten printen.


De maximale afmeting die wij op onze printer kunnen printen is 297 x 420 mm. Dit grote oppervlakte maakt het mogelijk om producten te customizen met een unieke uitstraling.

UV-Printen


Vouwen

Vouwen


Met onze vouwtafels kunnen we elke hoek vouwen in kunststof platen. Dit zorgt voor vele mogelijkheden. 


Door het verwarmen van de plaat boven een gloeidraad wordt het kunststof 'week'. Hierna vouwen wij het kunststof in de gewenste vorm en plaatsen wij het in een mal om uit de harden.


De maximale breedte van een plaat die wij kunnen vouwen is 120 cm. Door met de hand te vouwen garanderen wij de beste kwaliteit, met de hand is het mogelijk om 'strakker' te vouwen dan een machine kan.


Enkele voorbeelden zijn:

  • L- standaards
  • T- standaards


CNC Frezen

Met de CNC frees is het mogelijk om zeer gedetailleerd materiaal te snijden en bewerken. Een roterende boor verwijderd zeer nauwkeurig materiaal, tot op de millimeter nauwkeurig. Dit maakt CNC frezen uitermate geschikt voor projecten waar meerdere bewerkingen voor nodig zijn. Zo is het na het CNC frezen van kunststof nog mogelijk om de onderdelen te verlijmen.


De oppervlakte die wij kunnen bewerken is 250 x 135 cm.Lijmen


Wij lijmen diverse producten om zo een uniek geheel te maken. In onze speciale lijmkamer werken we met hoge kwaliteit UV lijm. Deze lijm laat geen resten achter en is niet zichtbaar wanneer deze uitgehard is.


Lijmen maakt het mogelijk om bijvoorbeeld een kubus van kunststof te maken.Boren / zagen


Het boren van kunststof vraagt om accurate aanpak. Onze machines zijn zo ingesteld dat er nagenoeg geen afwijking kan plaatsvinden. Dit zorgt voor de optimale kwaliteit. Polijsten

Polijsten


Het oppervlak en de randen kunnen bij bewerking van het materiaal kleine oneffenheden vertonen. Om dit te verhelpen maken wij gebruik van een polijstmachine. Deze maakt de randen van het materiaal weer helemaal glad.


Dit ziet er natuurlijk erg goed uit, maar zorgt er ook voor dat het verlijmen van het materiaal beter gaat. De lijm hecht beter en de afwerking mooier.Robot


Door de toevoeging van twee robotarmen en een voorraadbad aan onze spuitgietmachine kunnen we 24 uur per dag, zeven dagen per week produceren. 


De robot haalt het product of halffabrikaat uit de spuitgietmachine. Dit gebeurd met een zuignap op luchtdruk, zo blijft het product helemaal intact en zie je geen sporen hiervan. De robotarm zet het product op de bovenste voorraadband. Wanneer deze vol is zet een andere robotarm, de producten op een van de andere voorraadbanden. Zo kunnen wij tot wel 3472 A5 folderhouders produceren zonder dat deze direct ingepakt hoeven te worden. 

Spuitgieten_robot


Ontwerpen

Ontwerpen


Onze design afdeling ontwikkeld onze nieuwe producten. Door deze eerst helemaal in 3D te tekenen zien we al verbeterpunten voordat deze in productie gaan.

De designers zorgen ervoor dat elk project begint met een goede werktekening en een mooie visual.Labelen


Met onze labelafdeling kunnen wij uw producten voorzien van een eigen barcode of label. Zo maken wij onze producten helemaal naar uw huisstijl. Hierdoor behoort ook dropshpipping tot de mogelijkheden. 

Stickerafdeling


Inpakken en ompakken

Inpakken / ompakken


Veel van onze producten kunnen wij inpakken of ompakken naar uw eigen verpakking. Ook het versturen van orders in een blanco verpakking is mogelijk.