U bent momenteel op:

Projecten op maat, displays van Nedco
Wandkaarthouder met uitsparing

Maatwerk

Productdisplay met logo

  Graveren Maatwerk

Project op maat: schoonmaaklijst Productdisplay met logo


Klantvraag: Een transparante lijst voor aan de wand in de sanitairruimte voor A4 formulieren met de mogelijkheid deze papieren te beschrijven.


Klantvraag: Een display om ons nieuwe product op de beurs tentoon te stellen, uiteraard moet het display voorzien worden van het logo voor de professionele uitstraling.L-display met logobedrukking

Bedrukking Maatwerk

Productdisplay met bedrukking

 Bedrukking Graveren Maatwerk

Project op maat: l standaard bedrukt productdisplay voor lijmtubes


Klantvraag: Een L-standaard bedrukt met logo voor het professioneel presenteren van A4 flyer ter promotie van mijn product. 

Bij dit project hebben we gebruik gemaakt van onze standaard L-display A4. Met behulp van onze UV-printer is het logo op een nauwkeurige wijze geprint in de linkerbovenhoek. Hiermee is een persoonlijke uitstraling gegeven aan een standaard display waardoor de inhoude van de flyer op een professionele manier gecommuniceerd wordt.


Klantvraag: Een display voor het plaatsen van lijmtubes in verschillende maten met een uitsparing voor een lcd-scherm waarop we een film af kunnen spelen. Uiteraard moet het display volledig in de huisstijl uitgevoerd worden.
Bij dit project hebben we in nauwe samenwerking met de klant een ontwerp gemaakt, waarna we tot de uitvoering overgegaan zijn. We hebben acrylaat platen gevouwen en bedrukt, en met lasering de ronde uitsparingen uitgesneden. Trots op het eindresultaat.
Onze mogelijkheden

Graveren


Maatwerk
Bij Nedco zijn er veel maatwerkmogelijkheden voor het vervaardigen van een display. Met een display op maat en/of helemaal in uw huisstijl geeft u de verkoop van uw producten een positieve boost. Laat uw product opvallen met een strakke en stijlvolle presentatie in een kunststof display van Nedco.

Graveren


Graveren
Met onze graveermachine kunnen we teksten en logo's stijlvol graveren op onze standaard kunststof producten, of op maatwerkproducten van gevouwen acrylaat. Creëer een stijlvolle matte uitstraling op uw display.
Bedrukking


Bedrukking
Met onze UV-printer kunnen standaardproducten voorzien worden van een logo of tekst, zowel in kleine als in grote oplages. Ook maatwerkproducten kunnen bedrukt worden waardoor een display in eigen huisstijl vervaardigd kan worden.