U bent momenteel op:

Preventiescherm 60 x 60 (bxh) met opening

Preventiescherm 60 x 60 (bxh) met opening

Dit display beschermt personeel en uw klanten door middel van een fysieke scheiding.

De afmetingen van het scherm zijn 60 x 60 cm. (breedte x hoogte) De diepte is 26 cm. Zo staat deze stevig op de toonbank.

De opening is 30 cm breed en 15 cm hoog. Zo kan een medewerker nog wel de pinautomaat beschikbaar maken of het bonnetje op de toonbank plaatsen.

Het scherm is voorzien van handige ogen aan de rand van het scherm. Hiermee is het scherm op te hangen op plaatsen waar een staand scherm niet mogelijk is. Let op: het ophangsysteem wordt niet meegeleverd.

Bij elk scherm leveren wij standaard twee tafelklemmen mee. Met deze handige tafelklemmen bevestigt u de schermen makkelijk aan vrijwel elke tafel of bureau. Voor de bijgeleverde klemmen is het niet nodig om gaten in de tafel of bureau te boren. De schermen kunnen makkelijk bevestigd worden aan de voorgeboorde gaten in de schermen. De klemmen zijn geschikt voor bureaubladen tot 20 mm.

Uiteraard dienen ook met dit display de richtlijnen van het RIVM gevolgd te worden.

Door onze eigen productiemogelijkheden, maken wij deze preventieschermen helemaal zelf. Van het ontwerp tot de productie, alles gebeurt in eigen beheer. Zo hebben wij controle over de kwaliteit en kunnen wij deze garanderen.

Naast de productie van deze preventieschermen hebben wij ook diverse signing producten op voorraad. Onder andere vloerstickers, posters en stickervellen. Hiermee zorg je ervoor dat alle maatregelen nageleefd worden.
Artikelen toevoegen aan bestellijst

Art.nr. 255.009.90
Oud.art.nr. 25500990
Kleur transparant, glashelder
Materiaal acrylaat 3,0mm
Lev.nr. 25500990